Lightbox image source

Voor kinderen met spreidbroek of gipsbroek door heupdysplasie

Uw winkelwagen is leeg

Search Site

Autostoel spreidbroek of gipsbroek

Autostoel Maxi-Cosi Opal

Eén van de grootste praktische uitdagingen als je kind een spreidbroek of een gipsbroek draagt is het veilig vervoeren in de auto. Door de gespreide benen met de spreidbroek of gipsbroek past een gewone autostoel vaak niet meer. De oplossing hiervoor is de Maxi Cosi heupdysplasie service.autostoel maxi cosi opal

Maxi-Cosi heeft een speciaal autostoeltje ontwikkeld voor kinderen met een spreidbroek of een gipsbroek vanaf 0 maanden tot 3,5 jaar. Deze autostoel is niet te koop maar kun je lenen van Maxi-Cosi. Neem voor de voorwaarden en de beschikbaarheid contact op met Maxi-Cosi.

Meer informatie over de Maxi-Cosi Opal vind je op Heupdysplasie service Maxi-Cosi. Het Maxi-Cosi zorgteam is bereikbaar op 00800-2222 3427 .

Mijn advies:
In het ziekenhuis wordt vaak gezegd: 'gewoon de autostoel opvullen met handdoeken en klaar'. Zo simpel is het niet. Als je de autostoel opvult komt je kind een stuk hoger te zitten waardoor de riempjes vaak te kort worden of het hoofdje boven de stoel uit steekt. Dat is niet veilig.

Het is fantastisch dat Maxi-Cosi als eerste en enige een goedgekeurde autostoel voor kinderen met een spreidbroek of gipsbroek heeft gemaakt. Ik heb alleen maar enthousiaste verhalen gehoord van ouders over de uitleenservice van Maxi-Cosi. Mijn advies is dus: zorg dat je op tijd de Maxi-Cosi Opal in huis hebt zodat je je kindje met spreidbroek of gipsbroek veilig kunt vervoeren.   

 

 brede slaapzak  brede slaapzak