Lightbox image source

Voor kinderen met spreidbroek of gipsbroek door heupdysplasie

Uw winkelwagen is leeg

Search Site

Retourneren

14 dagen bedenktijd - niet goed geld terug

Retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een (of meerdere) artikel(en) zonder opgaaf van redenen aanmelden als retour en vervolgens binnen 14 dagen terugsturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening. De retourtermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons (Kiek Hip Wear, Donkerstraat 20, 4901EL Oosterhout Nederland, info@kiekhipwear.com, Telefoon: + 31 0162-471266) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van onderstaand modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Voorwaarden retourneren

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

  • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen meldt en vervolgens binnen 14 dagen terugstuurt;
  • De artikelen moeten in de originele staat (ongebruikt en niet gewassen) teruggestuurd worden, dus inclusief aangehecht artikelkaartje en in originele verpakking. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.
  • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening.

Tip!
Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost.

Retouradres:
Kiek Hip Wear
Donkerstraat 20
4901EL Oosterhout
Nederland

Terugbetalingen

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retourzending (of herroepen van je bestelling) naar je teruggestort (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen). Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de bezorgkosten terug. Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit.

Ruilen

Ruilen kan alleen als het om een andere maat van hetzelfde artikel gaat. De voorwaarden zijn hetzeflde als bij retourneren. De verzendkosten voor het terug sturen zijn voor rekening van de koper (tenzij er een verkeerd of defect artikel is geleverd).
Ruilen voor een ander artikel? Bestel en betaal het gewenste artikel in de webwinkel (deze wordt meteen verstuurd) en retourneer het andere artikel (zie hiervoor).

Modelformulier voor herroeping

(Dit formulier alleen invullen als u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan Kiek Hip Wear, Donkerstraat 20, 4901EL, Oosterhout Nederland, info@kiekhipwear.com:

- Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

- Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

- Naam/Namen consument(en)

- Adres consument(en)

- Handtekening van consument(en) [alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend]

- Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Gratis retour als je met Paypal betaald

Je kunt je bestelling bij Kiek Hip Wear gratis retourneren als je met Paypal betaald. Lees hier meer over het gratis retourneren met Paypal.

gratis retour paypal